WANTED Networker !!!!!!

Όλες οι επιχειρήσεις εδώ !!!

Όλες οι επιχειρήσεις εδώ !!!
(Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Ολυμπιακή Ιδέα



Για καταναλωτές

Θα σας άρεσε να απολαμβάνετε εκπτώσεις σε τοπικά καταστήματα σας;


Ένα παγκόσμια Κλαμπ έκπτωσης, όπου οι καταναλωτές ορίζουν τους κανόνες.
Ο καθένας μας κάνει αγορές. Θυμηθείτε την τελευταία φορά που πήγατε για ψώνια.
Ήταν πριν από δύο ημέρες; Ίσως να ήταν χθες ή πριν από λίγες ώρες.
Ανεξάρτητα από το είδος του πελάτη , η Ολυμπιακή Ιδέα θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα από τα καθημερινά ψώνια σας χωρίς να αλλάξετε τις συνήθειές σας.


 http://kalampaka.olympicidea.com/lcp1/gr/



Για Επιχειρήσεις

- Να βοηθήσει την επιχείρησή σας να προσεγγίσετε νέους πελάτες
- Ενώστε τον κόσμο των mobile apps. Ο καθένας χρησιμοποιεί σήμερα εφαρμογές σε Smartphones.     Πάρτε την επιχείρησή σας δει από όλους ότι χρησιμοποιεί το κινητό app μας, προκειμένου να βρει έμποροι που προσφέρουν εκπτώσεις στην περιοχή του.

Ολυμπιακή Ιδέα προσφέρει ένα πλήρες πακέτο των online εργαλείων, που ονομάζονται τα εργαλεία OlympicBiz, τα οποία βοηθούν τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον ηλεκτρονικό κόσμο.
Προσφέρουμε ιστοσελίδες, e-shops, προσφορές, δωρεάν υπηρεσίες και προώθησης σε απευθείας σύνδεση για ένα κλάσμα του κόστους λιανικής πώλησης. 



Olympic idea

Ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2014 Ολυμπιακή Ιδέα προσφέρει στα μέλη του εκπτώσεις, προσφορές και τεράστια πλεονεκτήματα για ψώνια, όταν ψώνια online ή offline.
Ολυμπιακή Ιδέα στέκεται στη μέση μεταξύ καταναλωτών και εμπόρων και παρέχει εργαλεία για τις δύο πλευρές. Αυτό δημιουργεί μια win-win κατάσταση για κάθε μέλος αυτής της κοινότητας. Συνδυάζοντας τη δύναμη ενός μεγάλου δικτύου καταναλωτών και μια βάση δεδομένων των σημαντικών Ελλήνων εμπόρων και των παρόχων υπηρεσιών, η εταιρεία μας κάνει θέτει νέα επαναστατική πρότυπα στον τρόπο λειτουργίας της αγοράς.
Αρχικό στάδιο Ολυμπιακή Ιδέα ήταν να βοηθήσει τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό με τον εξοπλισμό τους με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για μεγέθυνση πελατεία τους.


 http://olympicbiz.com/lcp2.php?spn=kalampaka&lng=gr




Όραμα OlympicIdea είναι να έχουμε ευχαριστημένους καταναλωτές που εξοικονόμηση σε μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές κάθε μήνα από τους εγγεγραμμένους εμπόρους. 
Τα σχέδιά μας είναι να επεκταθούμε σε όλες τις χώρες όπου υπάρχουν πολλά μικρά ή μεσαίου μεγέθους εμπόρους και να τους βοηθήσει να αποκτήσουν πολύ καλή εργαλεία προώθησης και των νέων πελατών σε μια πολύ καλή τιμή.



Olympic idea - OGI

Αναρτήσεις από fb

Τυχαίες αναρτήσεις

by click4money

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

EΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ

EΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΕ ΤΩΡΑ  ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ Στην περιοχή σου με το χαμηλότερο κόστος στην παγκόσμια αγορά   Βαρεθήκατε να πληρών...