WANTED Networker !!!!!!

Όλες οι επιχειρήσεις εδώ !!!

Όλες οι επιχειρήσεις εδώ !!!
(Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΑΠΟΓΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ


ΑΠΟΓΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ



Με το ξεκίνημα η κάθε επιχείρηση αποκτά: 
Σπουδαία εργαλεία προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, τα οποία στο ελεύθερο εμπόριο θα κόστιζαν μερικές εκατοντάδες ή και χιλιάδες ΕΥΡΩ.
• Δική της ψηφιακή αφίσα, η οποία προβάλλεται στα μέλη της “Olympic Idea”, αλλά και σε μη μέλη σε όλο το διαδίκτυο. 
• Ατομική ηλεκτρονική διεύθυνση.
• Ψηφιακή βιτρίνα στην οποία ο επιχειρηματίας μπορεί να γράψει δυο λόγια για την επιχείρησή του να ανεβάσει φωτογραφίες, ακόμη και να συνδέσει κάποιο video αν επιθυμεί. 
• Δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να επιβαρυνθούν με επιπλέον κόστος.

Στοχευμένη διαφήμιση
• Οι χιλιάδες των συνδρομητών της ‘‘Olympic Idea” είναι συνειδητοποιημένοι καταναλωτές, οι οποίοι ψάχνουν στις συμβεβλημένες επιχειρήσεις για εκπτώσεις και πληρώνουν συνδρομή για να έχουν πρόσβαση. 
• Για την προώθηση των επιχειρήσεων η “Olympic Idea” έχει τοποθετήσει στην κεντρική της σελίδα ένα ticket το οποίο δείχνει τα συμβεβλημένα καταστήματα, που βρίσκονται κοντά μας. H αναζήτηση των καταστημάτων μπορεί, να γίνει επίσης ανά κατηγορία και ανά περιοχή. 
• Η εφαρμογή για τα smart phone που είναι επίσης έξυπνη. Το κινητό των μελών της ‘‘Olympic Idea” αναγνωρίζει τη θέση του μέσα στο χώρο, καταλαβαίνει πότε ένα κατάστημα ή μια συμβεβλημένη επιχείρηση είναι κοντά και εμφανίζει την καταχώρησή της τη δεδομένη στιγμή. εμφανίζει μάλιστα και ένα χάρτη, που φαίνεται η συντομότερη διαδρομή από τη θέση του καταναλωτή μέχρι την επιχείρηση. 

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΡΗΣΕΩΝ

Η κάθε επιχείρηση πρέπει να προσφέρει: 
Τα Olympic discounts, που είναι μια γενική έκπτωση για τα μέλη της ‘‘Olympic Idea”, στο σύνολο των προϊόντων ή των υπηρεσιών της επιχείρησης και 
τα Olympic deals που είναι ειδικές προσφορές που σε κάποιες περιπτώσεις είναι ακόμη και κάτω του κόστους.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Το πόσο πολύ θα ωφεληθεί η κάθε επιχείρηση από τη συνεργασία της με την ‘‘Olympic Idea” εξαρτάται αποκλειστικά από το αν θα κτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με το καταναλωτικό κοινό. Τα μέλη συμβάλλονται με την ‘‘Olympic Idea” και θέλουν να ανταμειφθούν για τη διαχρονική τους προτίμηση με τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις. 
Άρα οι επιχειρήσεις πρέπει να τους ανταμείψουν με αξιόλογες συμφέρουσες και βέβαια βιώσιμες για τις ίδιες.


Μάθε περισσότερα
http://olympicbiz.com/lcp.php?spn=kalampaka&lng=gr

Olympic idea - OGI

Αναρτήσεις από fb

Τυχαίες αναρτήσεις

by click4money

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

EΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ

EΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΕ ΤΩΡΑ  ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ Στην περιοχή σου με το χαμηλότερο κόστος στην παγκόσμια αγορά   Βαρεθήκατε να πληρών...