WANTED Networker !!!!!!

Όλες οι επιχειρήσεις εδώ !!!

Όλες οι επιχειρήσεις εδώ !!!
(Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Αφοί Αθητάκη Παραδοσιακά Προϊόντα

Καλωσορίζουμε στην Olympic Idea τους Αδελφούς Αθητάκη και τα καταστήματά τους Αθητάκης Παραδοσιακά Προϊόντα στη Σφακίων 22 - Χανιά, με έκπτωση 10% σε Όλα για τους Καταναλωτές μας
Τα τυροκομικά & παραδοσιακά είδη Αφοί Αθητάκη εδώ και 20 χρόνια αποτελούν εγγύηση για την διατροφή σας. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από επιλεγμένα τυριά άριστης ποιότητας όπως μυζήθρα, γραβιέρα, ανθότυρο κ.α παξιμάδια διαφόρων τύπων, μέλι, βότανα, κρασί, τσικουδιά καθώς και διάφορα παραδοσιακά κατάλληλα να συνοδεύουν το καθημερινό σας τραπέζι. Αγνά προϊόντα με πλούσια γεύση και προσιτές τιμές, είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς και την διατροφή σας.
https://athitakis.olympicbiz.com/


Τα τυροκομικά & παραδοσιακά είδη "Αφοί Αθητάκη" εδώ και 20 χρόνια αποτελούν εγγύηση για την διατροφή σας. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από επιλεγμένα τυριά άριστης ποιότητας όπως μυζήθρα, γραβιέρα, ανθότυρο κ.α., παξιμάδια διαφόρων τύπων, μέλι, βότανα, κρασί, τσικουδιά καθώς και διάφορα παραδοσιακά κατάλληλα να συνοδεύουν το καθημερινό σας τραπέζι. Αγνά προϊόντα με πλούσια γεύση και προσιτές τιμές, είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς και την διατροφή σας.
 
ΓΡΑΒΙΕΡΑ, ΑΝΘΟΤΥΡΟΣ, ΣΤΑΚΑ, ΜΥΖΗΘΡΑ, ΞΕΡΟΣ ΑΝΘΟΤΥΡΟΣ, ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ, ΜΕΛΙ ΣΦΑΚΙΩΝ, ΡΑΚΟΜΕΛΟ, ΕΛΙΕΣ, ΞΕΡΟΤΗΓΑΝΑ, ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΑΣΚΥΦΙΩΤΙΚΑ, ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΑΝΩΠΟΛΗΣ, και άλλα πολλά στην καλύτερη ποιότητα και στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Ευχαριστούμε τους πελάτες μας που εδώ και 20 χρόνια μας υποστιρίζουν και θα συνεχίσουμε με την καλύτερη ποιότητα στα Σφακιανά παραδοσιακά προϊόντα.

Στέλνουμε και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα με την συνεργασία της ACS, με το υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανίων και με το καράβι της ΑΝΕΚ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα
6947150014 Αθητάκης Ιωάννης
6947150016 Αθητάκης Εμμανουήλ
28210-56050 Κατάστημα - Σφακίων 22

        

Olympic idea - OGI

Αναρτήσεις από fb

Τυχαίες αναρτήσεις

by click4money

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

EΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ

EΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΕ ΤΩΡΑ  ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ Στην περιοχή σου με το χαμηλότερο κόστος στην παγκόσμια αγορά   Βαρεθήκατε να πληρών...