WANTED Networker !!!!!!

Όλες οι επιχειρήσεις εδώ !!!

Όλες οι επιχειρήσεις εδώ !!!
(Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ακόμα μια σπουδαία επιχείρηση στο χώρο των συστημάτων αλουμινίου "ECALCO"

Καλωσορίζουμε ακόμα μια σπουδαία επιχείρηση στο χώρο των συστημάτων αλουμινίου "ECALCO" με έδρα τη Μεταμόρφωση Αττικής, η οποία προσφέρει στα μέλη της Olympic Idea έκπτωση 40%!!!
Αυτές είναι πραγματικά καλές εκπτώσεις!
https://liakosexalco.olympicbiz.com/



Η εταιρεία ΛΙΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και ΣΙΑ Ο.Ε. εδρεύει στη Μεταμόρφωση, Λυκοβρύσεως 15, σε έναν χώρο 1000 τ.μ. αλλά και στο Μαρούσι, Λ. Κηφισίας 134, με ένα υπέροχο εκθεσιακό χώρο, παρουσιάζοντας την πλήρη γκάμα των προϊόντων Exalco. Με δραστηριότητα πάνω από 15 χρόνια στον χώρο, διαθέτει συσσωρευμένη εμπειρία στην κατασκευή και τοποθέτηση θερμομονωτικών και αδιάρρηκτων συστημάτων αλουμινίου με πιστοποίηση CE. Η βαθιά τεχνογνωσία που διαθέτει συμβάλλει στην προσφορά ενός εκτεταμένου εύρους λύσεων με στόχο τη σωστή λειτουργικότητα και την άψογη αισθητική. Κύριος στόχος της εταιρείας είναι η άμεση επαφή με τον πελάτη, η γρήγορη εξυπηρέτηση και κατά κύριο λόγο η συνέπεια.
Το υψηλό επίπεδο της γνωστικής κατάρτισης και της εμπειρίας του ανθρώπινου δυναμικού της σε συνδυασμό με τα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα έχουν ως αποτέλεσμα την πλήρη κάλυψη των ιδιαίτερων απαιτήσεων του πελάτη αλλά και τον σεβασμό προς το περιβάλλον.
Κουφώματα αλουμινίου
Πόρτες θωρακισμένες – παραδοσιακές
Κάγκελα αλουμινίου
Ρολά αλουμινίου
Service παλαιών κουφωμάτων


                        

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Λυκοβρύσεως 15, Μεταμόρφωση
Τηλ: 210 8073324 Fax: 210 8102643

ΕΚΘΕΣΗ

Λ. Κηφισίας 134 & Παπαφλέσσα, Μαρούσι
Τηλ: 210 8063360 - 210 8037348 Fax: 210 8063645

e-mail : liacosexalco@gmail.com


Olympic idea - OGI

Αναρτήσεις από fb

Τυχαίες αναρτήσεις

by click4money

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

EΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ

EΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΕ ΤΩΡΑ  ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ Στην περιοχή σου με το χαμηλότερο κόστος στην παγκόσμια αγορά   Βαρεθήκατε να πληρών...