WANTED Networker !!!!!!

Όλες οι επιχειρήσεις εδώ !!!

Όλες οι επιχειρήσεις εδώ !!!
(Πατήστε πάνω στην εικόνα)

MONT HELMOS HOTEL


O χειμώνας έρχεται και η OLYMPICIDEA φροντίζει να εξασφαλίζει για τα μέλη της τις καλύτερες τιμές για τις χειμερινές αποδράσεις τους.........επειδή λοιπόν η OlympicIdea είναι το κορυφαίο club καταναλωτών και επιχειρήσεων, καλωσορίζουμε το MONT HELMOS HOTEL στη περιοχή Καλαβρύτων, μόλις 2 ώρες από Αθήνα!!!!!!!!!!!!!!!Οι δυνατότητες περιηγήσεων και δραστηριοτήτων στην περιοχή μας είναι πραγματικά πάρα πολλές. Οι πιο κοντινές εξορμήσεις που μπορείτε να κάνετε με βάση την Κλειτορία και το Mont Helmos, είναι οι πηγές του Αροάνιου ποταμού στο Πλανητέρο, όπου εκτός από το τοπίο θα απολαύσετε και νόστιμες πέστροφες και τα Σπήλαια των Λιμνών, λίγα χιλιόμετρα πιο πάνω στην περιοχή των Καστριών. Ανηφορίζοντας τον ίδιο δρόμο μπορείτε να επιλέξετε είτε το Χιονοδρομικό Κέντρο των Καλαβρύτων, είτε την πόλη των Καλαβρύτων, για την οποία σίγουρα δεν χρειάζονται συστάσεις. Εδώ, σίγουρα αξίζει να κάνετε τη βόλτα μέχρι το Διακοφτό και πάλι πίσω, με τον οδοντωτό σιδηρόδρομο, μια διαδρομή που είναι πραγματικά μοναδική. Φυσικά, στην περιοχή υπάρχουν και αξίζει να επισκεφτείτε τις μονές της Αγίας Λαύρας και του Μεγάλου Σπηλαίου, με τη σημαντική και μακρόχρονη ιστορία τους.
Ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε τις ουκ ολίγες ομορφιές της περιοχής μας είναι να σας προτείνουμε δια ζώσης τις καλύτερες επιλογές που θα ταιριάζουν στο χρόνο και στις διαθέσεις σας.
https://monthelmos.olympicbiz.com/

Olympic idea - OGI

Αναρτήσεις από fb

Τυχαίες αναρτήσεις

by click4money

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

EΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ

EΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΕ ΤΩΡΑ  ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ Στην περιοχή σου με το χαμηλότερο κόστος στην παγκόσμια αγορά   Βαρεθήκατε να πληρών...