WANTED Networker !!!!!!

Όλες οι επιχειρήσεις εδώ !!!

Όλες οι επιχειρήσεις εδώ !!!
(Πατήστε πάνω στην εικόνα)

OlympicBiz eTools Υπηρεσία για τις επιχειρήσεις



Ολυμπιακή Ιδέα έχει αναπτύξει μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που βοηθά τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να εισέλθουν στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου και την προώθηση των online και offline τις επιχειρήσεις τους.


Οι περισσότερες μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις δεν έχουν παρουσία στο διαδίκτυο, όπως μια ιστοσελίδα, blog ή e-shop. . Αλλά ακόμη και αν το κάνουν, δεν διαθέτει κάποια σημαντικά στοιχεία όπως η απλότητα, χρηστικότητα ή την πραγματική κυκλοφορία
Αυτό, στις περισσότερες περιπτώσεις, που οφείλεται κυρίως στους ακόλουθους λόγους:
  1. Η έλλειψη χρημάτων: Μια ιστοσελίδα κοστίζει χιλιάδες δολάρια, και ακόμη και τότε, θα πρέπει να βρείτε έναν εμπειρογνώμονα, να του καταβάλει για να κάνει τη δουλειά και να του καταβάλει για να ενημερώσετε την ιστοσελίδα σας ή το e-shop.
  2. Έλλειψη χρόνου: Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που διατίθενται για τις καθημερινές εργασίες τους, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να γράψω σελίδες του κειμένου για την ιστοσελίδα τους.
  3. Η έλλειψη τεχνογνωσίας και της τεχνολογίας της ευαισθητοποίησης: Όταν έχετε δική σας επιχείρηση, που σπάνια έχουν το χρόνο να εκπαιδεύσει τον εαυτό σας σχετικά με την τεχνολογία και τις τάσεις του Διαδικτύου. Η έλλειψη εμπειρογνωμοσύνης που σημαίνει ότι όλες οι δραστηριότητες που πρέπει να γίνουν για να δημιουργήσει και να διατηρήσει μια ιστοσελίδα μπορεί να είναι απογοητευτικό!

OlympicBiz e πλατφόρμα έρχεται να λύσει τα περισσότερα από τα ανώτερα 3 προβλήματα:
  1. Το κόστος των εργαλείων είναι $ 160/έτος, ένα ποσό που κάθε ιδιοκτήτης επιχείρησης μπορεί να πληρώσει για τα πρώτα βήματα προς τη νέα οικονομία.
  2. Η OlympicBiz ePlatform είναι κάτι που μπορείτε να μάθετε και να χρησιμοποιήσετε στα πρώτα 30 λεπτά, ενώ μπορείτε να δημιουργήσετε το πρώτο σας βήμα παρουσία στο διαδίκτυο από το βήμα με έναν από τους εκπροσώπους μας.
  3. Δεν εμπειρία που απαιτείται για να χρησιμοποιήσετε την online πλατφόρμα και θα διατηρήσει website / e-shop και να διαφημίζουν. Είναι ακριβώς όπως χρησιμοποιώντας τη λέξη λογισμικού επεξεργαστή σας.
Εδώ είναι ότι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης παίρνει όταν 
αγοράζουν την πλατφόρμα OlympicBiz eTools:




Αναλυτικά:

1) Δικτυακός τόπος 


Δείγμα Website http://doros77.olympicbiz.comΔείγμα Websitehttp://doros77.olympicbiz.com


Δημιουργήστε την ιστοσελίδα σας γρήγορα και εύκολα!
Απλά ανεβάστε τη φωτογραφία σας, γράψτε κάποιο κείμενο, ανεβάστε έως 4 εικόνες που είναι σχετικές με τα προϊόντα / υπηρεσίες σας και κάντε κλικ στο "Δημιουργία ιστοσελίδα μου."
Αυτό ήταν! Σας [username]. Olympicbiz.com ιστοσελίδα είναι σε απευθείας σύνδεση αμέσως. 
Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, τότε ένας από τους αντιπροσώπους μας θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.
Χρησιμοποιώντας το OlympicBiz eTools κάποιος μπορεί να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα και να πάει σε απευθείας σύνδεση μέσα σε 10 λεπτά.
2) e-shop

Το eshop OlympicBiz

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα απλό κατάστημα για την επιχείρησή σας σε μόλις 15 λεπτά!
Έχετε ποτέ σκεφτεί ότι το να καταστεί το δικό σας e-shop είναι τόσο εύκολη όσο 1,2,3;
όραμά μας ήταν να δημιουργήσουμε μια online πλατφόρμα all-in-one που θα επιτρέπουν στους ανθρώπους που δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία στο Internet για να μπορείτε να στήσετε e-παρουσία τους.

Στην Ολυμπιακή Ιδέα back office, μπορείτε να ρυθμίσετε το e-shop και το πρώτο 3 προϊόντα σε μόλις 15 λεπτά, με 4 απλά βήματα:
  • Ανεβάστε την εικόνα σας κεφαλίδα για το e-shop.
  • Δημιουργήστε μια κατηγορία προϊόντων με 2 κλικ.
  • Δημιουργήστε ένα νέο προϊόν με την προσθήκη του τίτλου της, την πλήρη περιγραφή της και να ανεβάσετε μέχρι και 4 εικόνες, με μια απλή και εύκολη διαδικασία.
Σε 15 λεπτά, είστε έτοιμοι να πάτε και να έχετε το δικό σας σύνδεσμο για να μοιράζονται με τους πελάτες:. [Username] .olympicbiz.com / eshop
Είναι τόσο απλό!

3) slider (διαφημιστικά banner)
olympicbiz backoffice
Η οικοδόμηση ενός δικτυακού τόπου και ένα e-shop δεν είναι αρκετή για να βρεθεί. Είναι σαν να χτίζεις ένα υπέροχο κατάστημα στο δάσος και περιμένουν τους πελάτες να έρθουν. Το ίδιο ισχύει και για το Διαδίκτυο. Αν κατασκευάσετε την ιστοσελίδα σας ή το e-shop, θα πρέπει να έχετε τους ανθρώπους να την επισκέπτονται για να κερδίσουν πελάτες. 
Η πλατφόρμα OlympicBiz, εκτός από την βοήθεια σας η δημιουργία μιας ιστοσελίδας και e-shop, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας slider (διαφημιστικά banner). Αυτό μπορεί να γίνει μέσα σε 5 λεπτά, χρησιμοποιώντας μια ειδική μορφή σε απευθείας σύνδεση πλατφόρμα μας και εμφανίζεται στην Ολυμπιακή Ιδέα μέλη μας πολύ συχνά, ειδικά σε αυτά που ζουν κοντά σας. 
Με αυτόν τον τρόπο, έχετε ένα πλήρες πακέτο online παρουσία, από τη ρύθμιση της σελίδας σας με την αποστολή της κυκλοφορίας δικαίωμα σε απευθείας σύνδεση από την πόρτα σας.
4) olympic εκπτώσεις
Olympic Εκπτώσεις
Αν θέλετε πραγματικά να προωθήσετε την επιχείρησή σας στην Ολυμπιακή Ιδέα μέλη και να προσελκύσει περισσότερους πελάτες, θα πρέπει να σκεφτούμε σχετικά με την πολιτική σας έκπτωση. τα μέλη μας περιμένουν εκπτώσεις από εσάς. Αυτό είναι ό, τι πληρώνετε για. Θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ειδικά τους πελάτες, έτσι αναμένουν ειδικές εκπτώσεις που δεν συγκρίνεται με την καθημερινή πολιτική έκπτωσης της επιχείρησής σας.Ολυμπιακή Ιδέα σας δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε προεξοφλητικό επιτόκιο σας και να δημιουργήσετε μια διαφήμιση εμφανίζει ακριβώς αυτό που παρέχουν εκπτώσεις για. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να επωφεληθούν από αυτό το χαρακτηριστικό με σύνεση και να προσπαθήσουμε γενναιόδωρες εκπτώσεις προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να αλλάξετε το ποσοστό έκπτωσης, όταν θέλετε .
5) olympic deals
Olympic Deals
Deals και οι πωλήσεις είναι αυτό που attractthe περισσότερους πελάτες. 
Και μην ξεχνάτε ότι η Ολυμπιακή Ιδέα πελάτες πληρώνουν αμοιβή τους προς την εταιρεία μας, προκειμένου να είναι σε θέση να δείτε τις προσφορές που είναι πραγματικά ελκυστική. 
Έτσι, η Ολυμπιακή Ιδέα θα παρέχει ιδιοκτήτες επιχειρήσεων με ένα σύνδεσμο σε backoffice τους, που ονομάζεται "Post Deal" και μπορούν να ταχυδρομήσουν τόσες ευκαιρίες όπως θέλουν χωρίς επιπλέον κόστος. 
Αυτό είναι ένα πραγματικό μαγνήτη των πελατών, και αυτό είναι ένα εργαλείο εντός online πλατφόρμα μας.

6 ) Olympic Freebies
Olympic Freebies
Θέλετε να πάρετε την επιχείρησή σας στα μάτια των χιλιάδων ανθρώπων; Είστε διατεθειμένος να δώσει πιθανούς πελάτες σας κάτι δωρεάν;
Πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων είναι πρόθυμοι να δώσουν ένα μικρό δώρο, αν κάποιος επισκέπτεται το κατάστημά τους. Μπορεί να είναι ένα προϊόν, μια υπηρεσία ή οτιδήποτε άλλο που έχει κάποια αξία και θα πρέπει να δοθεί για δωρεάν!


Απογειώστε την επιχείρηση σας!

Ανακαλύψτε τα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε νέους αφοσιωμένους πελάτες!

Αποκτήστε Website & Eshop Και καθημερινή προβολή!

Picture

Δώσε πνοή στην επιχείρησή σου !!!















Olympic idea - OGI

Αναρτήσεις από fb

Τυχαίες αναρτήσεις

by click4money

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

EΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ

EΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΕ ΤΩΡΑ  ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ Στην περιοχή σου με το χαμηλότερο κόστος στην παγκόσμια αγορά   Βαρεθήκατε να πληρών...