WANTED Networker !!!!!!

Όλες οι επιχειρήσεις εδώ !!!

Όλες οι επιχειρήσεις εδώ !!!
(Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Τι σημαίνει η συμμετοχή μας τι προσφέρει;



Η Ολυμπιακή Ιδέα είναι μια παγκόσμια κοινότητα που συνδέει τους καταναλωτές στην αναζήτηση των καλύτερων τιμών και εκπτώσεις με τους εμπόρους πρόθυμοι να προσφέρουν ειδικές τιμές, εκπτώσεις και δωρεάν υπηρεσίες, προκειμένου να προσελκύσουν νέους πελάτες.


Με το να είναι μέλος της Ολυμπιακής Ιδέας για μόνο $ 28/μήνα, αποκτάτε αυτόματα πρόσβαση στο γραφείο μας σε απευθείας σύνδεση πίσω, όπου θα έχουν πρόσβαση στις ακόλουθες τρεις υπηρεσίες: Ολυμπιακή Ιδέα είναι μια παγκόσμια κοινότητα που συνδέει τους καταναλωτές στην αναζήτηση των καλύτερων τιμών και εκπτώσεις με τους εμπόρους πρόθυμοι να προσφέρουν ειδικές τιμές, εκπτώσεις και δωρεάν υπηρεσίες, προκειμένου να προσελκύσουν νέους πελάτες.
Με το να είναι μέλος της Ολυμπιακής Ιδέας για μόνο $ 28/month, αποκτάτε αυτόματα πρόσβαση στο γραφείο μας σε απευθείας σύνδεση πίσω, όπου θα έχουν πρόσβαση στις ακόλουθες τρεις υπηρεσίες: Olympic εκπτώσεις, προσφορές και Ολυμπιακή Ολυμπιακό freebies., προσφορές και Ολυμπιακό freebies.
Αναλυτικά:
Olympic εκπτώσεις
  

Κάθε επιχείρηση που είναι εισηγμένη στο Ολυμπιακή Ιδέα Κατάλογος έκπτωση θέλει να προσελκύσει περισσότερους πελάτες, έτσι περισσότερο από το 90% των εμπόρων οι οποίοι περιλαμβάνονται και οι πάροχοι υπηρεσιών ανακοινώσει ένα ειδικό ποσοστό έκπτωσης για τα μέλη της Ολυμπιακής Ιδέας.
Ένα μέλος μπορεί να ψάχνουν να βρουν τις μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις σε τοπικό ή παγκόσμιο επίπεδο. Τα μέλη είναι επιλέξιμα για τις εκπτώσεις από τη στιγμή που παρουσιάζουν στον έμπορο η Ολυμπιακή Ιδέα κάρτα . Αυτή η κάρτα έχει το όνομά τους, την ταυτότητά τους και τυπωμένο πάνω του τη φωτογραφία τους.
Η Ολυμπιακή Ιδέα κάρτα ΔΕΝ είναι μια πιστωτική κάρτα, ούτε περιέχει προσωπικές ή οικονομικές πληροφορίες.Είναι απλά μια κάρτα πιστότητας

Olympic προσφορές


Αυτά είναι με έκπτωση προϊόντων ή υπηρεσιών σε συγκεκριμένες ποσότητες και κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, τις ημερομηνίες ή τις ώρες που μπορεί να είναι έως και 70%. 
Οι έμποροι και οι πάροχοι υπηρεσιών μπορούν να ταχυδρομήσουν τόσες ευκαιρίες Ολυμπιακό, όπως θέλουν, χωρίς επιπλέον χρέωση. Γι 'αυτό μπορείτε να βρείτε τόσες πολλές ευκαιρίες σε σύγκριση με άλλες περιοχές συμφωνία.

 Olympic freebies


Εγγεγραμμένοι ιδιοκτήτες επιχείρησης με την Ολυμπιακή Ιδέα, θέλουμε τα μέλη μας να ξέρετε γι 'αυτούς, και θα παρέχει τα εργαλεία για να συμβεί αυτό. 
Αυτός είναι ο λόγος που προσφέρουν ειδικές, δωρεάν προϊόντα με την πρώτη σας αγορά τους.
Με το να είναι μέλος της Ολυμπιακής Ιδέας, θα είναι επιλέξιμες για δωρεάν προϊόντα αξίας χιλιάδων δολαρίων, και το μόνο που απαιτείται είναι απλά να επισκεφθείτε το φυσικό κατάστημα του εμπόρου που παρέχει δωρεάν την υπηρεσία ή το προϊόν.


Picture
ή

Picture

Εγγύηση

Εγγύηση
3-Day Εγγύηση Ικανοποίησης - Έχουμε δεσμευτεί να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες που θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας. Αν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, μπορείτε να λάβετε μια επιστροφή του κόστους Μέλους σας μέσα στις πρώτες 3 ημέρες. Οι αιτήσεις για επιστροφές πρέπει να υποβληθούν γραπτώς στη support@olympicidea.com .Παρακαλείσθε να συμπεριλάβετε το όνομά σας, τον αριθμό μέλους και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μέσα σε 3 ημέρες από την παραλαβή της αίτησης για την ακύρωση των μελών, η πιστωτική σας κάρτα σε αρχείο θα πρέπει να αποδοθούν.Παρακαλώ σημειώστε τυχόν επιστροφές χρημάτων θα οδηγήσει σε τερματισμό από την εταιρεία και την απώλεια της θέσης σας στη μήτρα. Σε εκείνο το σημείο, θα πρέπει να αφαιρεθεί από τη βάση δεδομένων.

Olympic idea - OGI

Αναρτήσεις από fb

Τυχαίες αναρτήσεις

by click4money

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

EΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ

EΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΕ ΤΩΡΑ  ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ Στην περιοχή σου με το χαμηλότερο κόστος στην παγκόσμια αγορά   Βαρεθήκατε να πληρών...